Taller gratuït «Viure en positiu»

Per combatre aquesta onada de negativitat i desànim he posat en marxa aquest taller de dues hores de forma gratuïta. Crec que el pessimisme és una forma de control social, quan un cau en el desànim creu que no té res a fer i això li impedeix lluitar per tirar endavant la seva vida o per reivindicar els seus propis drets. Per això, vull aportar el meu gra de sorra en aquest moment tant i tant difícil amb aquest taller. Les dates i els espais on s’impartirà són els següents:

ABRERA:

Centre Shanti, dissabte 29 de setembre a les 11h.

BARCELONA:

Atrium Gestalt (Diputació, 161), dimecres 26 de setembre  a les 19h.

Budo & Zen Espai (Viladomat, 50), dilluns 01 d’octubre  a les 19h.

T’animo a que vinguis i portis a gent, fem crèixer una onada de positivisme dins del desànim generalitzat. Si vols participar necessito que t’apuntis a info@isaacpalomares.com

Una abraçada,

Isaac Palomares

Psicólogo sanitario (número de colegiado 24.677) y tengo una experiencia de 15 años dedicándome a la relación de ayuda. También estudié coaching y periodismo.

Escucha mi Podcast

También puedes escribirme:

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies