Viu amb motivació (Xerrada gratuïta)

Què diferencia aquelles persones que aconsegueixen allò que es proposen d’aquelles que no? La capacitat d’automotivar-se. Per què hi ha gent que empren contínuament activitats noves i d’altres que no es mouen d’on estan? Per què a vegades ens costa tant avançar? En aquesta xerrada parlarem sobre la motivació i l’entusiasme. Aquell qui viu sota les seves lleis pot tenir una vida feliç i activa, qui no ho fa queda encallat en el pensament victimista i sent la seva existència limitada.  Vine a conèixer les lleis de la motivació i com vèncer els obstacles que t’impedeixen arribar-hi.

Aprofitant l’arribada del bon temps, la xerrada es ferà al Parc de la Citadella de Barcelona. Ens trobarem a la porta principal, la més propera al Passeig que condueix a l’Arc de Triomf. Durant la xerrada també presentarem l’estada «Motíva’t».

Dimarts 8 de juliol a les 19h. Al Parc de la Ciutadella.

Pots avisar que vens  a info@isaacpalomares.com

T’espero!

Isaac Palomares

Psicólogo sanitario (número de colegiado 24.677) y tengo una experiencia de 15 años dedicándome a la relación de ayuda. También estudié coaching y periodismo.

Escucha mi Podcast

También puedes escribirme:

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies