[:CA]Feliç 2015: A fluir amb creativitat[:es]Feliz 2015: A fluir con creatividad[:]

Hola!

Com has entrat l’any? Espero que hagi estat en bon peu. Aquest hivern he preparat un curs de 6 sessions que es diu fluir i ser creatiu. El faig tant a Abrera (dimarts de 19:15h a 21:15h) com a Barcelona (dimecres de 19:15 a 21:15h).

¿Per a què serveix aquest curs?

Reduir el crític intern i aquelles emocions negatives que ens impedeixen avançar.

Desenvolupar la nostra intuició per aprofitar les oportunitats de la vida.

– Aprendre a ser més creatius en les nostres activitats cuotidianes.

Comencem el dimarts 20 de gener al Centre Shanti d’Abrera (C/Sant Jaume n.61) i el dimecres 21 de gener a Espai de Comunicació (València, 40. Barcelona) Si et vols apuntar posat en contacte amb mi al 651.387.670. o a info@isaacpalomares.com. Les places són limitades.

Més informació i el temari AQUÍ

Una forta abraçada!

Isaac Palomares

Psicólogo sanitario (número de colegiado 24.677) y tengo una experiencia de 15 años dedicándome a la relación de ayuda. También estudié coaching y periodismo.

Escucha mi Podcast

También puedes escribirme:

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies