ESTADA 2014 «Motiva’t»

Venç els obstàcles interns per il·lusionar-te amb allò que desitges.

Un cop més s’apropa l’estiu i amb ell l’estada d’aquest any. Com cada edició l’estic preparant amb molta cura, a més de amb ganes i il·lusió.

El tema escollit per aquesta edició és la MOTIVACIÓ.En un moment difícil com el que estem vivint, on en ocasions es fa complicat trobar aquella espurna que ens animi a seguir, a iniciar qualsevol activitat (professional o personal), he considerat que era un tema imprescindible per tenir una vida plena i feliç.
«Què m’impedeix fer allò que em ve de gust?» «Per què no aconsegueixo començar res del que em proposo? Si em sentís suficientment motivat podria començar a…La motivació és bàsica per l’inici o manteniment de qualsevol activitat. Sovint sentim que la seva absència ens impedeix avançar, però, per què hi ha gent que fa milions de coses amb energia i d’altra que no troba res que li agradi?

En aquesta estada treballarem aquesta qualitat present en tots nosaltres per posar-la al nostre servei. Per això explorarem els obstacles, com la por al fracàs, que fan fugir la motivació de la nostra vida. L’objectiu de l’estada és recuperar la il·lusió per a iniciar un nou treball, un hobby o per a aixecar-te cada dia.

Una estada permet submergir-te en el coneixement i l’experiència d’allò que es treballa, a la vegada que t’aporta un espai de serenitat i desconnexió que fa possible iniciar el curs amb la força i energia necessàries. Desconnectar de tot per reconnectar amb tu.

Dates: 5,6,7 de setembre de 2014 a Can Font (www.canfontbrunyola.com)

Demana més informació a info@isaacpalomares.com

Isaac Palomares

Psicólogo sanitario (número de colegiado 24.677) y tengo una experiencia de 15 años dedicándome a la relación de ayuda. También estudié coaching y periodismo.

Escucha mi Podcast

También puedes escribirme:

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies