Nou curs i estrena de Centre

Espai de ComunicacióUn setembre més i de nou iniciem amb totes les activitats. Però per mi no és un setembre qualsevol. Per mi és un mes ple d’il·lusió ja que el dia 26 inauguro un espai al Centre de Barcelona on poder oferir totes les meves activitats.

Estic molt feliç de tenir un espai propi que poder oferir-te. T’animo a venir a la inaguració el divendres 26 de setembre a les 20h o a la jornada de portes obertes el 27 de 10 a 21h. La web de l’espai és www.espaidecomunicacio.com i el seu facebook www.facebook.com/espaidecomunicacio. Està a València 40, 2n 3a. Metro: Tarragona, Espanya i Entença.

També vull animar-te a participar en les formacions d’aquest any. Dins del programa «Viure en plenitud» ofereixo «Viure en positiu» i «Redueix el control i allibera’t».

També inicio un grup de coaching i creixement personal i porto el curs de pares/mares d’adolescents a Barcelona. Així com una trobada mensual de pares/mares.

I el primer dissabte de cada mes ofereixo les Constel·lacions familiars dins de la meva oferta sobre creixement personal.

Espero que aquest curs 2014/2015 t’il·lusioni tant com a mi.

Una forta abraçada,

Isaac Palomares

Psicólogo sanitario (número de colegiado 24.677) y tengo una experiencia de 15 años dedicándome a la relación de ayuda. También estudié coaching y periodismo.

Escucha mi Podcast

También puedes escribirme:

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies